Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Dostava

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete vašo mobilno številko in elektronski naslov, saj vas bo GLS lahko obveščal o poteku dostave.

Preko povezave katero prejmete po emailu imate več načinov dostave. Paket lahko poljubno preusmerite na kakšen drug naslov kjer se nahajate v dopoldanskem času ali pa ga preusmerite v eno izmed paketnih trgovin (PETROL, OMV, BIGBANG…) v kateri lahko paket prevzamete sami. Po želji pa lahko tudi sami izbirate poljuben datum dostave.

Seznam paketnih trgovin si lahko ogledate tukaj.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki oziroma boste o tem obveščeni po SMS in elektronski pošti. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete od ponedeljka do petka med 7:30 in 21:00 uro.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito in v skladu s ceno/stroškom pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu.

Stroški dostave

Stroški dostave so fiksni in niso odvisni od števila izdelkov. V primeru plačila po predračun znašajo 4,0€. Doplačilo za plačilo po povzetju znaša 1,0€.