Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Folow Us

Happy Customers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut ullamcorper leo, eget euismod orci.

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum ultricies aliquam convallis. Maecenas ut tellus mi. Proin tincidunt, lectus. Lorem ipsum dolor.

Misha Brighton

Krema za obraz z vrtnico - zelo priporočam. Koža je mehka, navlažena in prožna.

Mateja Prelc

Super prašek, oprano super, diši po limoni, mehko perilo končno slovenski prašek primeren za občutljivo kozo z atopičnim dermatitisom. Hvala oddaji Startaj Slovenija za info! pa uspešno se naprej!

Eva Lavrič

Zelo zelo sem zadovoljna s pralnim praškom vonja sivka. Perilo je mehko, čisto, sveže, obenem pa primerno za občutljivo kožo novorojenčka in neškodljivo naravi. Super zgodba, super energija, super cilj. Hvala!

Anja Oman

Veliko damo na eko stil življenja in pazimo na vse naravno...osebno sem preizkusila ogromno 'naravnih' pralnih praškov na tržiscu in vse pohvale, dober ter kvaliteten prašek. Tudi madeže sem predčasno namazala z praškom od limonine trave in jih ušpesno odpravila v pranju. Edino, kar me malo moti, je, da gmotica praska ostane v predalčku in jo je potrebno manualno 'poriniti', ko se sproži voda v stroju (kljub temu, da pridno premešam po navodilih).

Nina Skapin Cerar