Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Certifikati

Vegan

Pri proizvodnji veganskih  izdelkov ne uporabljamo surovin, ki so bili pridobljene s pomočjo živali. Predelovalni pripomočki ali tehnična sredstva za obdelavo (npr. filtri, ščetke, membrane, rokavice) niso živalskega izvora. Sestavine v izdelkih niso pridobljene s pomočjo gensko spremenjenih organizmov (GSO). Izdelkov ne testiramo na živalih.

Kozmetika

V kozmetičnih izdelkih uporabljamo naravne sestavine pridobljene neposredno iz narave, kot tudi predelane naravne sestavine. Številne surovine imajo ekološki certifikat oziroma so domače pridelave. Obdelane so s kemijskimi in fizikalnimi postopki, ki ne uporabljajo škodljivih topil in drugih sintetičnih snovi. Pri proizvodnji ne uporabljamo parabenov, ftalatov, naftnih derivatov (SLS-ov, etanolaminov (DEA/TEA), PEG, PABA (sintetični filter v sončnih kremah), sintetičnih dišav in drugih škodljiv sestavin. Izdelkov ne testiramo na živalih

Čistila

V čistilih uporabljamo naravne sestavine pridobljene neposredno iz narave, kot tudi predelane naravne sestavine. Številne surovine imajo ekološki certifikat oziroma so domače pridelave. Obdelane so s kemijskimi in fizikalnimi postopki, ki ne uporabljajo škodljivih topil in drugih sintetičnih snovi. Narejena so na rastlinski osnovi, so biorazgradljiva  in prijazna do okolja. Ne vsebujejo formaldehida, klora, encimov, fosfatov, optičnih belil, parabenov, sintetičnih dišav in drugih alergenih dodatkov. Primerna so tudi za ljudi z občutljivo kožo, pranje otroških ter športnih oblačil. Izdelkov ne testiramo na živalih.