Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Ljubljansko barje. Oaza narave, tako svobodne, da se ne pokori ozkogledi človekovi volji. Ter obenem tako nežne, da je po njej treba stopati mehko, po prstih, z vrvohodskim občutkom v vsakem koraku. Barje je prostor skrivnosti, iz katerih vstajajo zgodbe, ki jih ni mogoče do konca spoznati. Ena od teh je Odori – pripoved, položena v današnji dan, da bi s svojo pradavno roko božala človeka in njegovo telo.

Odtis narave

Tam, kjer so v nedotaknjenem kraju koliščarji nabirali plodove, učeč se razbirati vsevedna šepetanja narave, Odori po tisočletjih z isto vztrajnostjo in spoštovanjem do zemlje in njenih zelišč nadaljuje njihov korak. Odori je nit, ki človeka znova in znova povezuje s skrivnostjo zdravja, naravno darilo, ki telesu vrača izgubljeno resnico o ravnovesju.

Navdih

Ljubljansko barje pa ni le skrivnostna trdnjava svobode, temveč tudi rodovitno kraljestvo navdiha, ki na površje vedno privre nepričakovano. Po zapletenih ovinkih časa so prav tukaj odkrili najstarejše leseno kolo z osjo na svetu, ki ga je prst ljubosumno skrivala dolga tisočletja. Za Odori pa so še posebno dragocene barjanske keramične najdbe iz bakrene in bronaste dobe s čudovitimi ornamenti, ki posnemajo odtise narave. Zato zgodba Odori sledi dediščini bogate umetnosti, ki krasi edinstveno embalažo naših izdelkov.

Vez

Pestra življenjska okolja na območju Ljubljanskega barja pričajo o dolgotrajni tesni povezanosti človeka z naravo in kličejo k odgovornosti, da jo ves čas skrbno negujemo. Ta povezanost je temelj izdelkov Odori. Z Odori povabite obilje narave, da poskrbi za vas, medtem pa se ji za njene darove oddolžite tudi z okolju prijazno embalažo izdelkov, ki jo je mogoče ponovno napolniti.