Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

• Plačilo z gotovino ali kartico ob prevzemu pošiljke (po povzetju): pošiljko dostavi dostavna služba GLS. Pri vsakem plačilu po povzetju znaša doplačilo k poštnini 1,0€. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

• Plačilo preko spletne banke oz. po predračunu: nakazilo na TRR upravitelja ODORI d.o.o. Pri tej obliki plačila prejme kupec po elektronski pošti predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Ko je predračun v celoti poravnan, bo naročeno blago odposlano. V primeru da je predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja ODORI d.o.o.

• Plačilo s  sistemom PayPal: plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami, kot so Visa, Mastercard in ostale svetovne kartice. Vse transakcije so zaščitene in potekajo preko zaščitenega strežnika. Vaše transakcije so tako obdelane na varnem in kriptiranem PayPal serverju. Podatki o kartici se NE shranjujejo na našo spletno stran. Obrazec za plačilo je zelo enostaven in je v angleškem jeziku. Spletno plačilo je 100 % varno in poteka zelo hitro. Kupec po elektronski pošti ali s paketom prejme račun za naročilo.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem in elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).