Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za tuš kabino – naravno očistite vašo kopalnico brez škodljivih snovi

Kopalnica je prostor, kjer namenimo čas svoji higieni in uživamo ob toplih kopelih ali prhi, ki nam vsekakor razbremenijo telesni napor delovnika. Predstavlja miren in pozitiven kotiček hiše, ki pa zaradi nabiranja vlage in višjih temperatur potrebuje bolj temeljito čiščenje. Še posebej nam izziv predstavljajo keramične ploščice in fuge med njimi, ki zahtevajo učinkovito čistilo, ki predstavlja odgovor na vprašanje mnogih gospodinj kako odstraniti vodni kamen.

učinkovito čistilo za tuš kabino

 

Kako izbrati učinkovito čistilo za tuš kabino po ugodni ceni?

Pri podjetju Odori se zavedamo kako pomembna je skrb za naravo in telesno zdravje vsakega posameznika. Naše poslanstvo namreč temelji na povezavi, ki poskrbi za ravnovesje med našim zdravjem in zdravjem narave. Poskrbeli smo, da so naši izdelki popolnoma naravnega izvora, certificirani, veganski, narejeni v Sloveniji in laboratorijsko testirani. Za izdelavo v Sloveniji smo se odločili, ker želimo podpreti slovensko gospodarstvo in ljudem ponuditi domače izdelke. Naša spletna prodajalna vam ponuja vse od izdelkov za nego telesa kot tudi razna namenska čistila.

Čistilo je definirano kot površinska aktivna snov ali mešanica le teh, ki imajo lastnost odstranjevanja nečistoč v razredčenih raztopinah. Splošno gledano gre za skupino alkilbenzensulfonatov, družino spojin podobno milu, ki pa so za razliko od mila sposobne rešiti problematiko kako odstraniti vodni kamen. Delijo se na anionske in kationske detergente in tudi neionske.

Iskanje učinkovitega čistila za tuš kabino je bilo vedno naporno opravilo. Na tržišču je namreč ogromno znamk čistil za tuš kabine velikih podjetij, ki so učinkovita, vendar niso vedno nujno prijazna okolju. Današnja družba pa se vedno bolj zaveda, da kar pošljemo naravi, se bo vrnilo nazaj k nam. Zato vam nudimo učinkovito čistilo za tuš kabino in celotno kopalnico Rožmarin. Je popolnoma naravno, saj lahko poreklu sestavin sledimo povsem do samega začetka, ker ne vsebuje že pripravljenih polizdelkov.

Kako odstraniti vodni kamen je zanj najmanjša težava. Formula namreč bazira na rastlinski osnovi, ki raztopi milne in ostale nadležne madeže, ki otežujejo samo čiščenje. Učinkovito čistilo je namenjeno čiščenju tuš kabin, ploščic, kadi, pip in preostale opreme kjer se sprašujete kako odstraniti vodni kamen. Obenem ima tudi prijeten vonj.

kako odstraniti vodni kamen iz tus kabine

 

Čiščenje tuš kabine še nikoli ni bilo tako preprosto in učinkovito

Učinkovito čistilo za tuš kabino in celotno kopalnico Rožmarin je naravno in ekološko. Ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav. Slednje so največkrat vzrok pojava alergij. Čistilo je biorazgradljivo, kar zagotovi prijaznost do okolja.

Rožmarin, ki se v izdelku nahaja, je grm, ki domuje v Sredozemlju in Afriki ter je značilen za slovensko obmorsko pokrajino. Najdemo ga tudi na vrtu skoraj vsake hiše in omamno diši. Njegova zgodovina sega davno v preteklost, v čas Rimljanov, ki so že znali in globoko cenili njegove zdravilne ter čistilne funkcije. Vsa zelišča, ki se nahajajo v naših izdelkih so izredno premišljeno pobrana, skupaj s cvetovi, tako da se med pripravo ne uničijo učinkovine dodanih izvlečkov.

Kako uporabiti čistilo na najbolj optimalen način za čiščenje tuš kabine po korakih:
1. Pred samo uporabo čistilo temeljito pretresite in ga nanesite na želeno površino.
2. Pustite ga delovati 2-3 minute.
3. Z mokro krpo pobrišite površino do suhega.

V primeru, da se sprašujete kako odstraniti vodni kamen, pustite delovati učinkovito spojino nekoliko dlje, in sicer je to odvisno od količine madežev ter se giblje od 5-10 minut. Presodite sami. Po preteklem času temeljito drgnite. Kako odstraniti vodni kamen je zagotovo ena glavnih nadlog gospodinjstva. Povzročajo ga mineralne snovi, magnezijevi in kalcijevi hidrogenkarbonati iz dolomita in apnenca, katera voda raztaplja na poti od vodnega zajetja do doma uporabnika. Kako odstraniti vodni kamen temelji tako samo na možnosti raztapljanja, ki pa naj sloni na uporabi naravi prijaznih raztopljevalcev in ne agresivnih kemikalij.

Čistilo bo učinkovito ubilo tudi bakterije, ki se zelo rade nabirajo na vlažnih površinah kopalnice. Uporabljati ga ne smete na marmorju in naravnem kamnu, saj lahko poškoduje njihov izgled z raztapljanjem. Po rokovanju vam svetujemo tudi, da si umijete roke, da spojine ne bi zanesli v oči, ker jih lahko draži.

ciscenje tus kabine

 

Bodite ekološki in izberite funkcijo refil za vsak naš izdelek

Kot smo že omenili nam je izrednega pomena skrb za samo okolje. Zato smo za naše izdelke ustvarili funkcijo refil. Na voljo imate učinkovito čistilo za tuš kabino v vrečkah različnih velikosti, namenjenih ponovni polnitvi. Različni trgovski centri (Spar, Rifuzl, Čarobni fižolček in Ekola) imajo polnilne postaje, ki so popolnoma enostavne za uporabo. S tem bo v naravi zagotovo manj odvržene plastike, vi pa se boste tudi počutili veliko bolje, ker ne boste po nepotrebnem napravljali novih smeti.

V kolikor z našimi izdelki ne bi bili zadovoljni, ali pa z njimi ne bi rešili ključnih vprašanj kot je npr. kako odstraniti vodni kamen v primeru kopalniških detergentov, jih lahko vrnete v 14 dneh od nakupa. Vsekakor pa smo trdno prepričani, da vas bomo po prvi uporabi navdušili nad našo linijo produktov.