Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za kopalnico, ki je popolnoma prijazno ljudem in planetu

Čistilo za kopalnico se znajde prav v vsakem stanovanju. Si predstavljate wc školjko, tuš kabino, ploščice, pipe in ostalo opremo drgniti le z mokro gobico? Mi tudi ne! Kopalnica je prostor, kjer vsi družinski člani preživijo kar veliko časa, zato ni nič čudnega, da se umazanija zelo hitro nabira. Če upoštevamo še zoprni vodni kamen, pa lahko rečemo, da je to prostor, kateremu moramo nameniti največ časa za čiščenje. V nadaljevanju vam bomo razkrili, kako odstraniti vodni kamen na okolju prijazen način.

Čistilo za kopalnico

 

Čistilo za kopalnico je namenjeno odstranjevanju najrazličnejših madežev

Se sprašujete, kako odstraniti vodni kamen v čimkrajšem času? Odgovor je zelo preprost – uporabite naše povsem naravno in biorazgradljivo čistilo za kopalnico, s katerim boste odstranili tudi najtrdovratnejše madeže. Namenjeno je čiščenju najrazličnejših površin – tuš kabine, pip, ploščic, kadi in ostale opreme. Tako vam končno ne bo več potrebno razmišljati, kakšno sredstvo uporabiti, saj ga lahko uporabljamo skoraj za vse kopalniške elemente. Pozorni bodite le, da ga ne boste uporabili na naravnem kamnu ali marmorju, saj lahko pride do poškodb. Uporabljate ga lahko na vseh drugih površinah, ki se bodo svetile že v nekaj trenutkih. Drgnjenje trdovratnega vodnega kamna bo končno postalo del preteklosti.

 

Čistilo za kopalnico je narejeno na rastlinski osnovi

Ste ob omembi biorazgradljivih čistil za wc ali kopalnico malce skeptični? Vam ni povsem razumljivo, kako odstraniti vodni kamen s čistilom, ki ne vsebuje umetnih sestavin? Čas je, da pozabite na svoje pomisleke, saj vas bodo naši izdelki zagotovo prepričali.

Ker ne vsebujejo formaldehida, encimov, klora in sintetičnih dišav so povsem prijazni do okolja, a zato niso nič manj učinkoviti. Formula na rastlinski osnovi raztopi vodni kamen ter milne in ostale nadležne madeže, zato je površina sijoča že v nekaj trenutkih. Ker verjamemo, da moramo začeti delovati bolj trajnostno, če se želimo izogniti vedno bolj pogostim naravnim katastrofam, so vse osnovne sestavine naših izdelkov ekološkega porekla.

 

Kako uporabiti čistilo za kopalnico?

Naravne sestavine poskrbijo za učinkovito raztapljanje vodnega kamna in ostalih madežev. Svetujemo vam, da sredstvo najprej dobro pretresete, nato pa ga nanesete na želeno površino. V kolikor so madeži manjši in niso zažrti v ploščice oziroma keramično površino, jih lahko z mokro krpo le obrišete in osušite do suhega. Če pa so madeži trdovratnejši, jih je najenostavneje odstraniti tako, da pustite sredstvo delovati nekje od 5 do 10 min. Bio sestavine bodo raztopile maščobo in vodni kamen, tako da boste lahko po nekaj minutah vse skupaj obrisali le z mokro krpo. Ker verjamemo, da boste nad rezultati navdušeni, naj vam zaupamo, da lahko z omenjenim sredstvom očistite tudi kuhinjsko korito.

čistilo za wc

 

Čistilo za wc bo odišavilo celotno kopalnico

Kako odstraniti vodni kamen, se najpogosteje vprašamo ob pogledu na straniščno školjko. Urinski vodni kamen je namreč še bolj trdovraten od navadnega, zato so mu kos le redka sredstva za čiščenje. Če se tudi vi srečujete s tovrstnimi težavami, imamo za vas odlično novico! Naše čistilo za wc iz naravnih sestavin je kos umazaniji, vodnemu in urinskemu kamnu! Čeprav ne vsebuje formaldehida, fosfatov, amonijaka, belil, encimov in sintetičnih dišav, je zelo učinkovito in prijetnega vonja. Po uporabi bo vaša kopalnica končno zadišala po svežem!

 

Kako uporabiti čistilo za wc?

Sredstvo, ki je iz sestavin ekološkega porekla, nanesite neposredno v školjko in pustite delovati nekaj minut. Če vas skrbi, da bodo madeži pod robom še vedno ostali, naj vam povemo, da so vaše skrbi odveč. Ker je zares učinkovito, ga lahko brez težav nanesete tudi direktno pod rob. Po nekaj minutah uporabite ščetko za čiščenje straniščne školjke, malce podrgnite in splaknite. Če se vam zdi, da so madeži preveč trdovratni, lahko sredstvo pustite delovati tudi čez noč. Tako bo vaša kopalnica zjutraj zares dišala, saj se v njem nahajajo različni parfumi. Eterična olja grenivke, limete in drugih bodo prostor spremenile v tropski raj.

 

Poskrbite za naš planet z naravnimi čistili za wc in kopalnico

Živimo v času, ko nas narava stalno opozarja, da moramo spremeniti svoje obnašanje. Temperature naraščajo, kar povzroča topljenje ledenikov in vedno več naravnih katastrof. Globalno segrevanje pa ni edina nevarnost, ki nam preti. V gozdovih, na travnikih, v rekah in v oceanih se pojavlja vedno več smeti, večinoma plastičnih izdelkov. Le-ti predstavljajo resno grožnjo našemu planetu, saj niso razgradljivi. Prav zato je pomembno, da poskušamo zmanjšati količino plastičnih odpadkov, kar pa je enostavneje, kot se morda zdi na prvi pogled.

V našem podjetju ves čas iščemo načine, kako narediti korak naprej, zato lahko naše čistilo za wc in kopalnico preprosto ponovno napolnite v številnih trgovinah in trgovskih centrih po Sloveniji. Možnost ponovne uporabe oziroma refil je trajnostna rešitev za zmanjšanje količine odpadkov, saj zmanjšamo povpraševanje in proizvodnjo nove plastične embalaže. Z uporabo naših izdelkov se tako ne boste več spraševali, kako odstraniti vodni kamen, poleg tega pa boste naredili veliko uslugo naši Zemlji.

kako odstraniti vodni kamen