Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Ekološka čistila zajemajo moč iz zakladnice narave

Ekološka čistila so vrhunski in edinstven izdelek za potrebe sodobnega časa, saj združujejo v sebi moč narave, varujejo okolje in človekovo zdravje  ter izpolnjujejo vse zahteve po popolni čistoči v domu. Naša eko čistila so popolnoma naravna, narejena na rastlinski osnovi in črpajo svojo moč iz tisočletne zakladnice modrosti, ki jo piše narava. Pri odločitvi za ekološka čistila ali bio naravni detergent, ne gre samo za še en nakup, vsak ozaveščen uporabnik je del širše zgodbe o varovanju okolja in ohranjanju čistejših voda za naše zanamce, saj so eko čistila biorazgradljiva.

Prav zato naj postanejo nepogrešljiv del vsakega sodobnega gospodinjstva, da vsak od nas primakne svoj košček zgodbe v prizadevanju za ohranjanje čistega okolja. To pa še ni vse, z eko čistili v svojem domu ustvarjate zdravo bivalno klimo brez motečih in nevarnih kemikalij, ki močno obremenjujejo telo – zlasti majhnih otrok. Ponujamo širok nabor zelo učinkovitih ekoloških čistil za vse potrebe doma, med drugim naravno čistilo za WC školjko, za kopalnico in naravni razmaščevalec, tako da bo prav vsak kotiček vašega doma sijal od čistoče in dišal po naravnem.

ekološka čistila

 

Naravna čistila za kopalnico za brezhibno čistočo in prijeten občutek

Kopalnica je svetišče doma, kjer se v kopeli sproščate, razvajate, s sebe spirate vse skrbi tistega dne, se negujete in znova ustvarjate ravnovesje. Čiščenje z naravnimi čistili za kopalnico bo vse te učinke še pomnožilo. Zakaj in kako? Zelo učinkovita rastlinska formula poskrbi za raztapljanje vse umazanije, nečistoč in vodnega kamna, po čiščenju pa ne bo na površinah in v zraku nobenih nevarnih ostankov kemičnih čistil.

V naši ponudbi ima posebno mesto naravno čistilo za kopalnico Rožmarin, s katerim boste brezhibno očistili celotno kopalniško opremo: ploščice, kad, pipe in za čiščenje zelo zahtevno tuš kabino. Uporaba je preprosta, naravno čistilo za kopalnico nanesete na površino, lahko s pršilko ali ga zlijete na krpo, in pustite poljubno dolgo delovati – od nekaj minut do nekaj ur (na bolj umazanih mestih seveda dlje). Nato le še podrgnite s gobo ali krpo in osušite.

Večino dela bo opravilo ekološko čistilo, saj je posebej uspešno pri odstranjevanju vodnega kamna, ki je zelo trdovratno in zoprno za čiščenje. Po čiščenju se bo v kopalnici razširjal prijeten vonj rožmarina, saj je v našem naravnem čistilu za kopalnico eterično olje rožmarina, ki je že od nekdaj cenjeno za čiščenje zaradi antibakterijskega in antiseptičnega delovanja.

naravna čistila za kopalnico

 

Eko čistila se med seboj dopolnjujejo in nadgrajujejo

Pri čiščenju lahko posežete tudi po naših ostalih eko čistilih. V okviru naravnih čistil za kopalnico lahko uporabite še tisto za talne površine Sladka pomaranča, ki tla očisti do brezkompromisne čistoče, tudi bolj trdovratne madeže. Slednje se bo izvrstno izkazalo tudi pri čiščenju kuhinjskega korita. V dneh, ko se vam mudi in greste »na hitro čez«, je za vas idealno univerzalno čistilo Poprova meta – popršite ga lahko po vseh pralnih površinah v domu.

V kompletu naravnih čistil za kopalnico ne sme manjkati tisto za steklo in steklene površine Limeta, saj imate v kopalnici poleg šip na oknih še ogledala in omarice s steklom. To z limetinim eteričnim oljem odišavljeno eko čistilo je naravni razmaščevalec in vse steklene in gladke površine izvrstno razmasti. Tudi v avtomobilu se na steklih ustvari masten sloj, ki ga bio naravni detergent z lahkoto odstrani. V kopalnici je velikokrat tudi WC školjka, za čiščenje katere je naše naravno čistilo za WC školjko odlično, saj je tarčno in poskrbi, da WC školjka ne postane gojišče umazanije.

Rastlinska ekološka čistila tudi tu pokažejo svojo moč, saj se naravno čistilo za WC školjko izkaže za izjemno na vseh kritičnih točkah: glede odstranjevanja vodnega kamna, urinskega kamna, umazanije in nečistoč. Nanesite ga pod rob školjke in neposredno v njo ter pustite delovati nekaj minut, najbolje pa čez noč. Eterična olja evkaliptusa, grenivke in limete v naravnem čistilu za WC školjko bodo delovala še dolgo po nanosu.

eko čistila

 

Zavezani smo naravi in naravnim rešitvam

Ekološka čistila ustvarjamo z zanosom in ljubeznijo do narave, kar želimo prenesti na vas uporabnike. Ker vsako dejanje šteje. Neskončno veliko nam pomeni, da vam lahko ponudimo bio naravni detergent, naravna čistila za kopalnico in WC školjko ter za celoten dom, ki so nenevarna, popolnoma biorazgradljiva, imajo izvrstno čistilno moč, so naravni razmaščevalci in so brez škodljivih sestavin, kot so formaldehidi, belila, amonijak, sintetične dišave in encimi, klor.

Verjamemo v moč narave, ker nas zmeraj prepriča, da ima vedno prav in najde vedno prave rešitve. Da je naša ponudba eko čistil čim bolj naravi prijazna, smo uvedli možnost ponovnega polnjenja embalaže ter vam pri nekaterih izdelkih ponujamo izbiro nakupa v nadomestni oziroma refil vrečki. Poleg tega so vsi izdelki, tudi naša ekološka čistila, certificirani in laboratorijsko testirani, noben izdelek pa seveda ni testiran na živalih.

naravni razmaščevalec