Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Najboljše čistilo za ploščice in vodni kamen v WC školjki je okolju prijazno

Najboljše čistilo za ploščice je tisto, ki je okolju prijazno. Vodni kamen, zrcalni madeži in zamašeni odtoki so le nekateri neizprosni nasprotniki, s katerimi se borimo pri čiščenju kopalnice. Nikomur ni všeč umazana kopalnica, a prav tako si nihče ne želi čiščenja z zdravju škodljivimi čistili.

Najboljša čistila za ploščice in kopalnico morajo odstranjevati trdovratne madeže, poleg tega pa morajo zagotavljati še ustrezno raven razkuževanja. To je razlog zakaj velikokrat vsebujejo zdravju in okolju škodljive kemikalije kot so belilo, klorovodikova kislina, fosfati, parabeni in amonijak.

Nevarne kemikalije ne ostanejo le na očiščenih površinah, temveč tudi v zraku, kar lahko privede do alergijskih reakcij in draženja kože. In ne le to. Strupene kemikalije močnejših čistilnih sredstev končajo v vodnih ceveh in zemlji. Takšno čiščenje ruši naravno ravnovesje ter onesnažuje ekosistem. Najboljše čistilo za ploščice in kopalnice je zato okolju prijazno, biološko razgradljivo, ima manjši vpliv na okolje in predstavlja manjše tveganje za zdravje.

vodni kamen v wc školjki

 

Najboljše čistilo za ploščice Rožmarin je izdelano iz premišljeno izbranih naravnih sestavin

Najboljše čistilo za ploščice, tuš kabino in druge kopalniške površine je za mnoge takšno z veliko kemikalijami. Toda za brezhibno čist prostor ni treba žrtvovati okolja ali zdravja. Čisti dokaz za to je čistilo za kopalnico Rožmarin znamke Odori. Namenjeno je čiščenju ploščic, tuš kabin, pip, kadi in druge kopalniške opreme.

Vodni kamen, milni in drugi trdovratni madeži bodo le še preteklost. Izdelano je na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje klora, encimov, formaldehida, fosfatov, optičnih belil, parabenov in sintetičnih dišav.

Čistilo za tuš kabino in čistilo za ploščice je zahvaljujoč premišljeno izbranim naravnim sestavinam učinkovito in hitro odstrani vse vrste vodnega kamna. Naravne sestavine so pridobljene neposredno iz narave, kar dopušča zagotavljanje visokih standardov kakovosti, saj je lažje slediti poreklu sestavin. Okolju prijazna pa je tudi njihova obdelava. Med fizikalnimi in kemijskimi postopki namreč niso uporabljena škodljiva topila ali druge sintetične snovi, zato je najboljše čistilo za ploščice tudi najbolj prizanesljivo do okolja.

Se je v vaši tuš kabini nabral vodni kamen, ki se ne da odstraniti? Vse, kar morate storiti, je, da čistilo pustite delovati 5 do 10 minut. Ko vodni kamen popusti, zdrgnite površine, obrišite z mokro krpo in osušite do suhega. Najboljše čistilo za ploščice Rožmarin, tisto ki je tudi najbolj naravno, lahko uporabite tudi za čiščenje kuhinjskega korita.

čistilo za tuš kabino

 

Najboljše čistilo za vodni kamen v WC školjki odstrani najbolj trdovratno umazanijo

Vodni kamen v WC školjki tako kot urinski kamen sodi med največje izzive, s katerimi se soočamo med čiščenjem kopalnice. V zadnjih nekaj letih vse več posameznikov posega po naravnih, biorazgradljivih in okolju prijaznih čistilih. Razlog za to ni le zavedanje, kako močno kemikalije škodujejo okolju, temveč tudi kakšen vpliv imajo na naše zdravje.

Čistila za tuš kabino, ploščice, WC in kopalnico z naravnimi sestavinami ravno tako učinkovito odstranijo trdovratne madeže, le da je z njihovo uporabo povezanih manj tveganj. Standardna čistila vsebujejo vrsto močnih kemikalij. Da bi preprečili neposreden stik z njimi, moramo zato pri njihovi uporabi sprejeti dodatne previdnostne ukrepe. Ekološko neoporečna, naravna čistila, kot je tisto za vodni kamen znamke Odori, pa uporabljajo le naravne, zdravju neškodljive sestavine.

Te so skrbno izbrane tako, da učinkovito odstranijo urinski in vodni kamen ter drugo umazanijo – tudi tisto pod robom. Čistilo nanesite neposredno pod rob in v školjko ter pustite delovati nekaj minut. Če so madeži trdovratni, naj deluje čez noč. Nato ščetkajte in splahnite wc školjko. Za razliko od drugih eko čistil imajo izdelki Odori tudi okolju prijazno embalažo. Embalaža, ki je namenjena večkratnemu polnjenju, predstavlja trajnostno rešitev za zmanjšanje količine odpadkov.

Takšne rešitve ne pripomorejo le k manjšemu onesnaževanju okolja, temveč privedejo do zmanjšanega povpraševanja in proizvodnje plastike. Nakup izdelkov Odori brez embalaže je preprosta ter dostopna rešitev, ki jo ponujajo številne trgovine in trgovski centri po Sloveniji, zato si priskrbite svojo že danes.

naravna čistila za kopalnico