Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za steklo in steklene površine Limeta

7,49 17,55 

Čistilo za steklo odlično očisti in razmasti gladke površine, hitro se suši in ne pušča sledi. Uporablja se za čiščenje vseh zunanjih in notranjih steklenih površin (okna, ogledala, stekleno pohištvo, vetrobranska stekla, itd.). Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida,  klora, encimov in sintetičnih dišav. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja.

 → veganski izdelek

→ bio sestavine

ne vsebuje formaldehida,  klora, encimov in sintetičnih dišav

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590529  Kategorije: , , , ,

Opis

Čistilo za steklo in steklene površine je narejeno na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav. Formula na rastlinski osnovi steklo odlično očisti in razmasti gladke površine, hitro se suši in ne pušča sledi. Uporablja se za čiščenje vseh zunanjih in notranjih steklenih površin (okna, ogledala, stekleno pohištvo, vetrobranska stekla, itd.). Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja.

 

Kako je lahko naše čistilo za steklo in steklene površine hkrati izjemno učinkovito ter povsem naravno in biorazgradljivo?
Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje madežev. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

 

Uporaba:

Pred uporabo sredstvo pretresite in nanesite neposredno na stekleno površino. Temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo, ter osušite do suhega. 

Nasvet:

  • Uporabite lahko tudi za čiščenje notranjih steklenih površin v avtomobilu.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: alkohol*; 5% < milo*. Vsebuje parfum (Eterično olje Limeta*), Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**.

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Pozor: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino /posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo

 

Dodatne informacije

Teža 0,54 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
Izberi

Refil v vrečki 2.0L, Brez razpršilke, Z razpršilko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za steklo in steklene površine Limeta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.