Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za talne površine sladka pomaranča

8,49 19,65 

Čistilo je namenjeno za čiščenje vseh vrst talnih površin. Tla očisti temeljito in ne pušča madežev. Narejeno je na rastlinski osnovi, biorazgradljivo in prijazno do okolja. Čistilo ne zagotavlja le čistoče in sijaja, temveč tudi prijetno svežino v domu.

 → 500ml
→ veganski izdelek

→ bio sestavine

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590581  Kategorije: , , ,

Opis

Čistilo za talne površine je narejeno na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Namenjeno je čiščenju vseh vrst talnih površin. Formula na rastlinski osnovi temeljito očisti tla in hkrati ne pušča madežev. Poleg čistoče in sijaja, zagotavlja tudi prijetno svežino v domu.

Kako je lahko naše čistilo za talne površine hkrati izjemno učinkovito ter povsem naravno in biorazgradljivo?
Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje madežev in nečistoč. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

 

Uporaba: v 4 L tople vode dodajte 50 mL čistila. Za trdovratno umazanijo nanesite nerazredčeno čistilo neposredno na madež in ga očistite z gobico. Tla temeljito obrišite in osušite do suhega. Lesene površine: uporabite samo RAZREDČENO.

 

Nasvet:
V primeru trdovratnejših madežev pustite delovati 5 – 10 minut, nato zdrgnite, obrišite z mokro krpo ter osušite do suhega.

Čistilo lahko uporabite tudi za čiščenje kuhinjskega korita.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: alkohol*. Vsebuje parfum (Eterično olje Sladke pomaranče*), Limonene**.

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja


Neto količina:
500 mL

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,58 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
Izberi

Čistilo, Refil vrečka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za talne površine sladka pomaranča”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.