Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za wc školjko

5,49 17,61 

Čistilo vsebuje le naravne sestavine, ki učinkovito odstranijo vodni kamen in ostalo umazanijo. Čistilo v celotni toaletni školjki učinkovito odstranjuje umazanijo, vodni in urinski kamen. Primerno je tudi za čiščenje pod robom.

Narejeno je na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja.

Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, belil, amonijaka, sintetičnih dišav in encimov. Po čiščenju bo kopalnica dišala po svežem.

 


 

→ 500 mL

→ veganski izdelek

→ bio sestavine

→ refil v vrečki


Kom
Šifra: 3830068591106  Kategorije: , , ,

Opis

Čistilo za wc školjko je narejeno na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, belil, amonijaka, sintetičnih dišav in encimov. Čistilo v celotni toaletni školjki učinkovito odstranjuje umazanijo, vodni in urinski kamen. Primerno je tudi za čiščenje pod robom. Po čiščenju bo kopalnica dišala po svežem.

 

Kako je lahko naše čistilo za wc školjko hkrati izjemno učinkovito ter povsem naravno in biorazgradljivo?

Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje vodnega in urinskega kamna ter ostale umazanije. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so
ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

 

Uporaba:

Primite pokrov na označenih mestih in odvijte. Čistilo nanesite neposredno v školjko in pod rob. Pustite delovati nekaj minut in nato ščetkajte ter splaknite. Pri trdovratnih madežih pustite čistilo delovati skozi noč. Po uporabi varnostni pokrovček dobro zaprite in shranite na varno mesto.

 

Nasvet: 

V primeru trdovratnejših madežev pustite delovati čez noč, nato sledite navodilom za uporabo – ščetkajte ter splaknite wc školjko.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – 15%: anionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Limeta*, Eterično olje Grenivka*, Eterično olje Evkaliptus*), Limonene**, Geranial**, Citral**, Linalool**.

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Neto količina: 500 mL

Pozor: Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščito za oči. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,515 kg
Dimenzije 6,4 × 6,4 × 21,5 cm
Izberi

Čistilo, Refil vrečka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za wc školjko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.