Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Detergent za strojno pomivanje posode Limeta

7,99 19,65 

Tekoči detergent za strojno pomivanje posode učinkovito raztaplja maščobo in vodni kamen. Odstranjuje trdovratne madeže, pri tem pa v stroju ostaja svež vonj po limeti. Vsebovane sestavine se hitro raztapljajo in ne ostajajo na posodi. Zahvaljujoč učinkovitim naravnim sestavinam, detergent zagotavlja visok sijaj po vsakem pranju. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje  sintetičnih dišav, klora, encimov, fosfatov in parabenov.

Zagotavlja sijočo in čisto posodo, v pomivalnem stroju pa ostaja svež vonj po limeti.→ veganski izdelek

→ bio sestavine
→ ne vsebuje  sintetičnih dišav, klora, encimov, fosfatov in parabenov

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590604  Kategorije: , , , ,

Opis

Detergent za strojno pomivanje posode je narejen na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Formula na rastlinski osnovi učinkovito raztaplja maščobo in vodni kamen. Odstranjuje trdovratne madeže, pri tem pa v stroju ostaja svež vonj po limeti. Vsebovane sestavine se hitro raztapljajo in ne ostajajo na posodi. Zahvaljujoč učinkovitim naravnim sestavinam, detergent zagotavlja visok sijaj po vsakem pranju. Ne vsebuje sintetičnih dišav, klora, encimov, fosfatov in parabenov.

 

Kako je lahko naš detergent za strojno pomivanje posode hkrati izjemno učinkovito ter povsem naraven in biorazgradljiv?
Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito raztapljanje maščob in vodnega kamna. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

  

Uporaba:
30 mL detergenta dodajte neposredno v komoro pomivalnega stroja. Pri vsakem pranju upoštevajte navodila proizvajalca vašega pomivalnega stroja.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: milo*; 5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Limete*) Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Citiral**, Citronellol**.

Kontrolira KON CERT MB*iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,60 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
Izberi

Detergent, Refil vrečka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Detergent za strojno pomivanje posode Limeta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.