Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
44
Izdelkov

Naš cilj je, da bi razvili vse izdelke, ki jih potrebujete za dom in osebno nego.

30
Veganskih izdelkov

Vsi označeni izdelki so certificirani in imajo sledljivostjo porekla sestavin.

10
Refil embalaž

Stremimo k temu, da bi vsi izdelki imeli možnost ponovne uporabe.

Refil - Vedno več ljudi se zaveda, da je ponovno polnjenje embalaž nujno za prihodnost vseh nas. Zato pri Odori za vas spreminjamo način, kako so stvari narejene in kako so vam ponujene v uporabo. Iščemo nove poti, da vam lahko na preprost in dostopen način ponudimo ponovno polnjenje embalaž z našimi izdelki.

Dom

Kar počnete v svojem domu ima ogromen vpliv na okolje. Z Odori ste lahko brez skrbi in sočasno skrbite za dom in za okolje. 100% naravni izdelki so podpora vašemu zdravemu načinu življenja, ki se začne doma. In kako se lahko prepričate, da skrbite za svoj dom na najboljši možen način? Ko ne rabite razmišljati o nevšečnostih, povezanih z mnogimi drugimi izdelki za čiščenje. Ko tisto, kar uporabljate v vašem domu, minimalno vpliva na vas, vašo družino in okolje. A vse to brez ogrožanja učinkovitosti. Čist dom, čist svet.

Obraz in telo

Če hočemo skrbeti za okolje in za svojo družino, moramo skrbeti zase – Odori vam pri tem pomaga. Vsi naši izdelki za razvajanje in nego vaše kože so 100% naravni. Kaj je lahko za vašo kožo boljšega od 100% naravnih izdelkov? Hm … skrb za to, da uporabljate še več naravnih izdelkov. Resnično. Ker živeti v ravnovesju z naravo pomeni tudi to, da se razvajate z našimi vrhunskimi izdelki za osebno nego, brez občutka krivde in s trdnim prepričanjem, da tisto, kar uporabljate, resnično skrbi za vas in za okolje. Sijoči lasje, mehka koža, prijeten vonj.

Vegansko

Popolna veganska nega vašega doma in vaša osebna nega je za Odori izjemnega pomena. Ponuditi vam želimo čim več izdelkov, ki niso živalskega izvora, ki niso preizkušeni na živalih (noben naš izdelek ni!), ki so varni pred škodljivimi kemikalijami in s katerimi vam pomagamo zmanjševati vaš vpliv na okolje. Skrb za vas, za vaše najbližje in za vaš dom na najbolj naraven in zdrav način. Čudovito.

Aluminij

Nedvomno najbolj trajnosten material na svetu, ki ga je mogoče neskončno reciklirati.

Ponovna uporaba

Stremimo k temu, da bodo vsi naši izdelki namenjeni ponovni uporabi.

Ekološka embalaža

Ekološka embalaža iz aluminija ima visoko sposobnost preoblikovanja, enostavno jo je prilagoditi z majhnim vplivom na okolje.

Peel-off nalepka

Vse nalepke so narejene iz posebnega materiala, ki ga lahko enostavno odlepite in ločite od embalaže.

Refil

Iščemo izključno okolju prijazno embalažo izdelkov, ki jo je mogoče ponovno napolniti.

Izziv

Embalaže nenehno izboljšujemo in iščemo tehnološke rešitve, da bodo še bolj okolju prijazne.