Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za kopalnico rožmarin

8,49 19,47 

Čistilo za kopalnico učinkovito odstrani vse vrste vodnega kamna. Formula na rastlinski osnovi raztopi milne in ostale nadležne madeže. Čistilo je namenjeno za čiščenje tuš kabin, ploščic, kadi, pip in ostale opreme. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja. Ne uporabljajte na marmorju in naravnem kamnu.

 → veganski izdelek

→ bio sestavine
ne vsebuje formaldehida,  klora, encimov in sintetičnih dišav

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590543  Kategorije: , , , ,

Opis

Čistilo za kopalnico je narejeno na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje formaldehida, klora, encimov in sintetičnih dišav. Formula na rastlinski osnovi raztopi vodni kamen, milne in ostale nadležne madeže. Čistilo je namenjeno za čiščenje tuš kabin, ploščic, kadi, pip in ostale opreme. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja. Ne uporabljajte na marmorju in naravnem kamnu.
 

Kako je lahko naše čistilo za kopalnico hkrati izjemno učinkovito ter povsem naravno in biorazgradljivo?

Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje vodnega kamna in milnih madežev. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

 

Uporaba: Pred uporabo sredstvo pretresite in nanesite neposredno na površino. Temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo, ter osušite do suhega.

 

Nasvet:

  • V primeru trdovratnejših madežev pustite delovati 5 – 10 minut, nato zdrgnite, obrišite z mokro krpo ter osušite do suhega.
  • Čistilo lahko uporabite tudi za čiščenje kuhinjskega korita.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: alkohol*; 5% – <15%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Rožmarina* ), Limonene**, Linalool**.

Kontrolira KON CERT MB –*iz kontrolirane ekološke pridelave**sestavina eteričnega olja

Pozor: H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P233 Hraniti v tesno zaprti posodi. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino /posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,57 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
color

Srebrna

material

Aluminij

Izberi

Refil v vrečki 2.0L, Brez razpršilke, Z razpršilko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za kopalnico rožmarin”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.