Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Detergent za ročno pomivanje posode Cvetlica

8,99 21,75 

Detergent za ročno pomivanje posode učinkovito raztaplja maščobo in odstrani ostanke hrane. Zagotavlja sijočo in čisto posodo. Narejen je na rastlinski osnovi, biorazgradljiv, nežen do kože in prijazen do okolja. Ne vsebuje sintetičnih dišav, klora, encimov, fosfatov in parabenov. 

Zagotavlja sijočo in čisto posodo. Po uporabi pa ostaja prijeten vonj po cvetlicah.

 → veganski izdelek

→ bio sestavine

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590628  Kategorije: , , , ,

Opis

Detergent za ročno pomivanje posode je narejen na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv, nežen do kože in prijazen do okolja. Formula na rastlinski osnovi učinkovito raztaplja maščobo in odstrani ostanke hrane. Zagotavlja sijočo in čisto posodo. Po uporabi ostaja prijeten vonj po cvetlicah.

 

Kako je lahko naš detergent za ročno pomivanje posode hkrati izjemno učinkovito ter povsem naraven in biorazgradljiv?

Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito raztapljanje maščob. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.

 

Uporaba:

Detergent dodajte neposredno na gobico in ga uporabite za ročno pomivanje posode. Uporabite približno 2 mL na 4 L tople vode, oz. 15 mL za pomivalno korito standardne velikosti.

 

Nasvet:

  • Najprej z gobico odstranite ostanke hrane, šele nato dodajte na gobico detergent in pomijte posodo do čistega. Tako boste porabili manj detergenta, posoda pa bo vseeno čista.
  • Detergent lahko uporabite tudi za čiščenje kuhinjskega korita.
  • Za še bolj ekološko pomivanje posode, uporabite biorazgradljivo gobico.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: anionskih površinsko aktivnih snovi; 5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Sandalovine*, Frangipani*, Ilang ilang* in Grenivke*), Geraniol**, Limonene,** Linalool**, Benzyl Benzoate**, Farnesol**, Benzyl Enzyl Salicylate**, Eugenol**, Isoeugenol**, Anisyl Alcohol**, Cinnamal**,  Benzyl Alcohol**, Cinnamyl Alcohol**, Benzyl Cinnamate**, Citiral**, Citronellol**.

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

 

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313. Če  draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,55 kg
Izberi

S pumpico, Brez pumpice, Refil vrečka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Detergent za ročno pomivanje posode Cvetlica”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.