Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Pralni prašek za barvno in temno perilo sivka in Odstranjevalec trdovratnih madežev limeta

16,89 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,89 .

Set vsebuje Pralni prašek za barvno in temno perilo Sivka in Odstranjevalec trdovratnih madežev Limeta z razpršilko.→ 1500ml + 250ml

→ veganski izdelek
→ bio sestavine


Kom
Šifra: 45-1-2-3-1-1-5-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: , , ,

Opis

Pralni prašek je namenjen pranju barvnega, temnega in občutljivega perila. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja, zato je njegova struktura bolj gosta. Primeren je tudi za ljudi z občutljivo kožo, pranje otroških ter športnih oblačil. Ne vsebuje encimov, fosfatov, optičnih belil, parabenov, sintetičnih dišav in drugih alergenih dodatkov. Pralni prašek mehča perilo in vodo, zato pri pranju ne potrebujete dodatnih mehčalnih sredstev. Oprano perilo bo imelo nežen vonj po sivki.

Hitra in varna predhodna obdelava različnih trdovratnih madežev in umazanije. Namenjen je za vse vrste oblačil z obstojnimi barvami, ne glede na temperaturo pranja. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, klora, belil, amoniaka, sintetičnih dišav in encimov. Primeren je tudi za otroška oblačila.


Neto količina:
1500ml + 250ml

Dodatne informacije

Teža 0,60 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
color

Srebrna

material

Aluminij