Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Odstranjevalec trdovratnih madežev limeta

7,99 41,65 

Hitra in varna predhodna obdelava različnih trdovratnih madežev in umazanije. Namenjen je za vse vrste oblačil z obstojnimi barvami, ne glede na temperaturo pranja. Primeren je tudi za otroška oblačila.

 → veganski izdelek

→ bio sestavine

→ možnost refila v vrečki
→ za vse vrste oblačil

→ za vse temperature pranja

 


Kom
Šifra: 3830068590505  Kategorije: , , , , ,

Opis

Odstranjevalec trdovratnih madežev s pomočjo neionskih površinsko aktivnih snovi odstrani tudi najbolj trdovratne madeže z oblačil. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, klora, belil, amoniaka, sintetičnih dišav in encimov. 

 

Kako je lahko naš odstranjevalec madežev hkrati izjemno učinkovit ter povsem naraven in biorazgradljiv?

Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje madežev (tudi tistih najtrdovratnejših). Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že napol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreku in zagotavljati konstantno kvaliteto.

  • Osnova odstranjevalca madežev je lastno milo, katerega izdelujemo po hladnem postopku. To pomeni, da se maščob ne pregreva in se ohranja njihova kvaliteta.
  • Sol pripomore k odstranjevanju najtrdovratnejših madežev (kot sta kri in vino) ter hkrati pomaga ohranjati obstojnost barv.
  • Citronska kislina pripomore k odstranjevanju rumenih madežev z belih oblačil (le te so ponavadi posledica znojenja ter uporabe deodorantov – temu se lahko izognete z uporabo naših deodorantov v spreju, ki ne puščajo madežev).
  • Eterično olje evkaliptusa deluje antiseptično.
  • Eterično olje limete smo prav tako izbrali zaradi njegovega antiseptičnega delovanja. Raziskovalci so ugotovili, da je protibakterijsko delovanje eteričnega olja limete posledica visoke vsebnosti spojine limonen (glej raziskavo).
  • Demineralizirano vodo pridobimo v procesu reverzne osmoze. Tako imamo večji nadzor nad kvaliteto ter neoporečnostjo.

 

Uporaba:

Pred uporabo na skritem predelu oblačila s hitrim testom preverite obstojnost barv. Madež sperite z vodo, sredstvo pretresite in nanesite neposredno na madež. Pustite delovati 15 minut, temeljito zdrgnite in pustite delovati še dodatnih 15 minut. Nato operite s pralnim praškom kot običajno. Pri tem upoštevajte navodila za nego na etiketah oblačil. Za odstranjevanje madežev kot so kri ali trava, oblačilo predhodno namočite v mrzli vodi. 

Nasvet:

  • Hitreje kot se lotimo madežev, lažje jih bomo odstranili. Oblačilo čimprej namočite v mrzli vodi in pustite namakati vsaj 15 min (pri trdovratnejših madežih dodajte v vodo še malo odstranjevalca trdovratnih madežev). Nato sledite navodilom za uporabo.
  • Ko boste nekaj dni na poti, si predhodno prelijte odstranjevalec v manjšo razpršilko (npr. v porabljeno embalažo našega deodoranta) in madež čimprej po nastanku sperite z mrzlo vodo, gor nanesite odstranjevalec ter zdrgnite. Pred pranjem nato celoten postopek uporabe ponovite.
  • Pred pranjem dozirajte majhno količino odstranjevalca trdovratnih madežev v predal za pralni prašek. Tako se bodo lažje odstranili tudi skriti madeži, ki niso bili direktno tretirani z odstranjevalcem madežev.

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 30% <: milo*; 5% – <15%: neionskih površinsko aktivnih snovi. Vsebuje parfum (Eterično olje Evkaliptusa*, Limeta*), Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**.

 

Kontrolira KON CERT MB*iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.  Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Izberi

Refil v vrečki 2.0L, Brez razpršilke, Z razpršilko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odstranjevalec trdovratnih madežev limeta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Morda vam bo prav tako všeč…