Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Univerzalno čistilo poprova meta

7,49 17,23 

Univerzalno čistilo se uporablja za čiščenje vseh pralnih površin v vašem domu. S pomočjo razpršila je nanašanje enostavno in ekonomično. Narejeno je na rastlinski osnovi, biorazgradljivo in prijazno do okolja. Po uporabi ima prostor prijeten vonj po poprovi meti.

Primerno je tudi za čiščenje prostorov domačih živali.

 → veganski izdelek
→ bio sestavine

→ refil v vrečki

 


Kom
Šifra: 3830068590567  Kategorije: , , ,

Opis

Univerzalno čistilo je narejeno na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Uporablja se za čiščenje vseh pralnih površin v vašem domu, s pomočjo razpršila je nanašanje enostavno in ekonomično. Po uporabi ima prostor prijeten vonj po poprovi meti. Primerno je tudi za čiščenje prostorov domačih živali.

 

Kako je lahko naše univerzalno čistilo hkrati izjemno učinkovito ter povsem naravno in biorazgradljivo?

Premišljeno izbrane naravne sestavine vplivajo na učinkovito odstranjevanje madežev s pralnih površin. Za izdelavo uporabimo osnovne sestavine, ki so ekološkega porekla. Nikoli ne uporabljamo že na pol pripravljenih polizdelkov, saj je tako lažje slediti poreklu in zagotavljati konstantno kvaliteto.
 
Uporaba:
Pred uporabo sredstvo pretresite in nanesite neposredno na površino. Temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo, ter osušite do suhega.

 

Nasvet:
V primeru trdovratnejših madežev pustite delovati 5 – 10 minut, nato zdrgnite, obrišite z mokro krpo ter osušite do suhega.

  • Čistilo lahko uporabite za brisanje kuhinjskega pulta, miz, omar itd.

 

Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – < 15%: neionskih površinsko aktivnih snovi; < 5%: alkohol*. Vsebuje parfum (Eterično olje Poprove mete*).

Kontrolira KON CERT MB – *iz kontrolirane ekološke pridelave **sestavina eteričnega olja

 

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi temeljito umiti roke z vodo.

Dodatne informacije

Teža 0,61 kg
Dimenzije 6,3 × 6,3 × 20,0 cm
color

Srebrna

material

Aluminij

Izberi

Refil v vrečki 2.0L, Brez razpršilke, Z razpršilko

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Univerzalno čistilo poprova meta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.