Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Biorazgradljivo čistilo je prijazno ljudem in okolju

Biorazgradljivo čistilo je popolnoma naravno takrat, ko to ne vsebuje kemikalij, temveč je pripravljeno iz sestavin, ki jih lahko najdemo v naravi. Ravno tako kot ljudje v preteklosti lahko tudi danes čistimo brez kemikalij in tako dom vseeno ostane čisto in varno zatočišče, tudi brez uporabe škodljivih stvari v čistilih. Bio čistila so poznale naše prababice in babice. Kljub pomanjkanju, je bil v sobivanju z naravo vsak dom čist, odpornost pa precej večja kot je dandanes. Kot bio univerzalno čistilo so poznale beli kis, sodo bikarbono ter izvlečke iz zdravilnih zelišč.

V vsej poplavi sredstev za čiščenje, ki so na tržišču, se je potrebno vprašati s čim in kako želimo čistiti. Glavno vodilo naj bi bilo skrb za naše zdravje in skrb za naravo, tako je izbira za sredstvo kot je biorazgradljivo čistilo na mestu. Dandanes vsi dobro poznamo delovanje raznih škodljivih snovi, ki so v sredstvih za čiščenje in se jim vsekakor želimo izogniti. Biocidi je skupno ime za vrsto pesticidov v sredstvih za čiščenje in znani so kot zdravju škodljivi. Druga, prav tako velika, pozornost je usmerjena v ftalate. Snovi , ki škodujejo jetrom in moškim reproduktivnim organom. Tretja škodljiva snov pa so tako imenovani tensidi, poznani kot mehčalci perila, a zaradi agresivnosti ne mehčajo samo perila, temveč tudi kožo.

Z umetnimi snovmi, dodanimi sredstvom za čiščenje  je na prvi pogled mogoče res hitreje odstraniti umazanijo, a zdravju zagotovo ni koristno. Te snovi niso bio razgradljive, ostanejo v vodi, zraku in na koži ter jih telo celo absorbira. V raziskavi objavljeni v America Journal of Respiratory and Critical Care Medicine so v dokazali povezavo med čiščenjem s čistilnimi sredstvi in delovanjem pluč, ki prikazuje, da je čiščenje hiše ali stanovanja z raznimi čistilnimi sredstvi za zdravje enako škodljivo kot, če bi pokadili eno škatlico cigaret na dan.

 

Univerzalno biorazgradljivo čistilo

Biorazgradljivo čistilo za čiščenje površin

Bio čistila Odori so sinonim za naravne preparate

Izbira bio čistila je izbira za naravo in njeno moč. Skozi zgodovino, stoletja poznana moč delovanja naravnih sestavin, nas uči pomembnosti sobivanja. Vse kar uporabljamo se vrača nazaj v vodo in iz nje nazaj k nam, to je krog, ki se ponavlja vedno znova in znova.

Biorazgradljivo čistilo je tako tudi ozaveščena naložba za prihodnost, da zanamcem pustimo čiste vode in zdravo bivanje. Odori sredstva za čiščenje so prava zakladnica narave. Večino sestavin vzgojimo, pripravimo in izdelamo sami. Vsakodnevno delo, raziskovanje, preizkušanje in postopki obdelave  dajejo rezultate, ki skrbijo za naravo in zdravje ljudi. S svojim zeliščnim vrtom in čebelnjakom smo samooskrbni. Z rednim preizkušanjem tehnoloških postopkov, temperature, zaporedjih postopkov in procesov delovanja učinkovin iz sestavin pa zagotavljamo 100% naravno čiščenje.

Za potrebe sodobnega časa so bio sestavine v sredstvih za čiščenje edinstven izdelek. V sebi združujejo moč narave, varujejo naravo in človekovo zdravje ter zagotavljajo varno uporabo. Iz narave so poznane sestavine za uporabo in predelavo v biorazgradljivo čistilo različna zelišča in dišavnice. Vsem dobro poznan je učinek in vonj sivke, medu, poprove mete, rožmarina, janeža itd. Pri uporabi sredstev za čiščenje, je prav tako kot z vnosom v telo, pomembno izbrati kakovostne in naravne sestavine. Kar nebi vnesli v telo, naj nebi uporabljali za čiščenje. Z uporabo bio čistila v svoj dom vnesemo naravo in ga obvarujemo pred nepotrebnim dodajanjem kemikalij v svoj bivalni prostor.

Čiščenje prostorov z biorazgradljivim čistilomUniverzalno biorazgradljivo čistilo je zdrava izbira

Zakaj izbrati bio univerzalno čistilo? Preprosto, ker je naravno in vsestransko! Za lep, svežine poln in zdravju prijazen dom ni potrebno imeti kupe raznih sredstev. Namenjeno je za uporabo na vseh pralnih površinah. Vsebuje naravne snovi in sestavine ekološke pridelave. Z tem izborom se izognemo tudi nepotrebnem kopičenju takšnih in drugačnih embalaž. Z lastnim refil sistemom pa zagotavljamo tudi ponovno polnjenje embalaže. V skrbi za naravo je prav tako kot izbira sestavin pomembno tudi izbrati embalažo. V vsakem vzgibu sodelujemo pri ohranjanju in varovanju okolja. Kot vsa bio čistila je tudi bio univerzalno čistilo biorazgradljivo čistilo.

Odori bio univerzalno čistilo s poprovo meto je narejeno na rastlinski osnovi. Uporaba je primerna za vse vrste pralnih površin, od polic, pultov, omar, do vseh vrst podov. Nanašanje je enostavno, saj je s pomočjo razpršila, hitro in varčno. Zelo primerno je za čiščenje prostorov domačih živali, saj je po njegovi uporabi prostor prijetno odišavljen s poprovo meto.

Deluje celo kot aromaterapija, kar za ostala čistila ni ravno v navadi. Prijeten vonj po poprovi meti umirja čutila in prinaša poleg osvežitve tudi sprostitev, tako duha kot telesa. V primeru trdovratnih madežev se sredstvo nanese neposredno na površino in pusti učinkovati med 5 do 10 minut. Naj narava naredi svoje, tačas pa lahko v miru popijemo kavo ali čaj. Po končanem učinkovanju se umazanija zdrgne, obriše z mokro krpo in osuši.