Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Čistilo za tuš kabino odlično očisti ter osveži vašo kopalnico z vonjem rožmarina

Čistilo za tuš kabino z naravnim eteričnim oljem rožmarina je izdelano iz povsem naravnih, biorazgradljivih sestavin. Ne vsebuje nobenih škodljivih sestavin kot so klor, formaldehid, sintetične dišave, amonijeve spojine, kisline, encimi ter podobno. Ravno nasprotno. Njegova sestava je skrbno premišljena, popolnoma naravna in biorazgradljiva. Vse sestavine temeljijo na rastlinski bazi, tako da ga brez zadržkov z veseljem uporabljajo tudi vegani.

Kljub temu, da v njem ne najdemo nikakršnih agresivnih sestavin, ki bi dražile naša dihala in kožo, povzročale alergije ali kako drugače ogrožale naše zdravje, je njegova formula zelo učinkovita v boju proti vodnemu kamnu, plesni, madežem in nečistočam. Naravno eterično olje rožmarina pa prežene še tako neprijeten ali nadležen vonj v vaši kopalnici ter jo prijetno odišavi.

Seveda pa smo v podjetju poleg izdelave ekološko prijaznih detergentov in kozmetike tudi trajnostno naravnani. Ne samo, da smo v skrbi za naše zdravje in zdravje naših najdražjih, sestavili učinkovito čistilo za tuš kabino iz popolnoma naravnih sestavin. Pozornost smo namenili tudi varovanju okolja. Tako smo za vse naše izdelke uporabili embalažo za večkratno uporabo. Na tak način smo prispevali največ, kar lahko stori posameznik za ohranitev zdravja in čistejšega okolja. Vsebino embalaže lahko namreč enostavno napolnite na avtomatih, ki so vam na voljo na določenih točkah v nakupovalnih središčih ter nekaterih trgovinah večjih mest po celotni Sloveniji.

Čistilo za odstranjevanje vodnega kamna

Kako odstraniti vodni kamen iz tuš kabine?

Kako odstraniti vodni kamen iz tuš kabine? Odgovor je enostaven. Z našim čistilom za kopalnico z vonjem rožmarina, storite to povsem preprosto. Pred vsako uporabo dobro pretresite vsebino ter najbolje s pomočjo pršilke poškropite vso površino tuš kabine. Pustite par minut, da sestavine opravijo svoje delo, nato pa zdrgnite z gobico, obrišite z mokro krpo ter posušite do suhega. Tudi po vsaki uporabi kopalnice poskrbite, da jo za seboj pobrišete do suhega. S tem namreč najbolj enostavno in najučinkoviteje brez truda preprečite nabiranje vodnega kamna.

Vodni kamen namreč nastaja, kadar se kapljice vode počasi sušijo na površini. Pri tem izhlapeva voda, na površinah pa ostajajo mineralne snovi, ki so bile raztopljene v njej. Največkrat gre za kalcijeve in magnezijeve soli ter nekatere druge primesi. Ti ostanki se nalagajo na površinah in tako nastane vodni kamen. Poleg vodnega kamna pa so vlažne površine idealne za nastanek plesni, ki zelo neugodno vpliva na dihala ter povzroča razne infekcije in alergije.

Naša čistila poleg vodnega kamna in plesni zelo uspešno odstranjujejo ostanke mila in drugih madežev. Zaradi eteričnega olja rožmarina pa kopalnico osvežijo s prijetnim, pomirjajočim vonjem. Tako boste brez truda, predvsem pa brez škodljivih sestavin uživali v vaši brezhibno čisti in varni kopalnici.

Izdelek lahko razen za čiščenje tuš kabine uporabljate za vse površine v vaši kopalnici, razen za naravni kamen in marmor. V bogatem izboru naših produktov si lahko v vaši kopalnici pomagate tudi s čistilom za steklene površine. Z njim boste ogledala, okna in druge steklene površine uspešno očistili in razmastili, saj se po uporabi zelo hitro posuši. Za njim ostane v prostoru samo osvežilen in prijeten vonj limete.

Učinkovito čistilo za tuš kabino je lahko hkrati tudi okolju prijazno in neagresivno za žive organizme

Kako izdelati učinkovito čistilo za tuš kabino, ki ne bi vsebovalo neprijetnih, celo strupenih sestavin in kot tako ne bi imelo škodljivih posledic za žive organizme? Hkrati pa bi bilo pakirano v embalažo za večkratno uporabo in s tem pripomoglo k zmanjševanju količine odpadkov ter tako povečalo našo skrb za okolje?

Odgovor na vsa ta vprašanja so naši ekološko neoporečni izdelki, ki so plod skrbno načrtovane sestave vsakega od njih. Pri tem nas je vodila vez med človekom in naravo, skrb za varovanje okolja ter neizmerne možnosti uporabe naravnih sestavin, ki poskrbijo, da je naš dom varen, hkrati pa čist in sijoč.

Včasih je prevladovalo mnenje, da je dober detergent le tisti, ki vsebuje veliko agresivnih sestavin. Z raziskovanjem in razvijanjem novih metod izdelave sredstev, smo se ljudje, ki nam ni vseeno za vpliv kemikalij na zdravje, osredotočili na organizmu prijazne rešitve.

 

Ideja, kako narediti naravne in učinkovite izdelke za čiščenje vašega doma

Ideja za izdelavo naših izdelkov je zrasla v družinskem podjetju, ki se je spletlo iz ljubezni do narave ter želje po izdelavi čistil in kozmetike brez umetnih, zdravju škodljivih sestavin. Ljubezen do narave se je rodila že v otroških letih ustanoviteljice Nine, ki se je z babico sprehajala po Ljubljanskem barju ter spoznavala zdravilne rastline. Kasneje pa je to ljubezen združila z ljubeznijo do študija kemije. Rezultat je izjemna znamka naravnih čistil in kozmetičnih izdelkov Odori, ki povezujejo naravo in znanje kemije.

Večina vseh zelišč in cvetov je domače pridelave, prav tako čebelji vosek, pomembno pa je, da so vse sestavine 100-odstotno naravne. Pri procesu izdelave sestavine obdelujemo na hladen način, tako da ne izgubijo svojih dragocenih učinkovin. Pakirane so v reciklirani aluminijasti embalaži, ki se jo lahko ponovno uporabi oziroma napolni na avtomatih. Prav tako pa se izdelki nikoli ne testirajo na živalih in so primerni za vegane. Pri postopku proizvodnje tako pazimo na skrbno domačo pridelavo sestavin, pravilno predelavo le teh in nikoli ne dodamo nobenih sintetičnih produktov.

Tako se je iz prve ideje in vezi z naravo stkala čudovita zgodba z naravnimi izdelki Odori. Prisrčno vabljeni na našo spletno stran.

Naravna čistila za dom