Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Set čistil za vaš dom

30,71 32,80 

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 30,71 .

Univerzalno čistilo poprova meta
Čistilo za talne površine sladka pomaranča
Čistilo za kopalnico rožmarin
Čistilo za steklo in steklene površine Limeta
WC čistilo

 → 5 x 500ml

→ veganski izdelek
→ bio sestavine

 


Kom
Šifra: Univerzalno, tla, kopalnica, steklo, WC Kategorije: , , ,

Opis

Univerzalno čistilo se uporablja za čiščenje vseh pralnih površin v vašem domu. S pomočjo razpršila je nanašanje enostavno in ekonomično. Narejeno je na rastlinski osnovi, biorazgradljivo in prijazno do okolja. Po uporabi ima prostor prijeten vonj po poprovi meti. Primerno je tudi za čiščenje prostorov domačih živali.

Čistilo za steklo odlično očisti in razmasti gladke površine, hitro se suši in ne pušča sledi. Uporablja se za čiščenje vseh zunanjih in notranjih steklenih površin (okna, ogledala, stekleno pohištvo, vetrobranska stekla, itd.). Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida,  klora, encimov in sintetičnih dišav. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja.

Čistilo za kopalnico učinkovito odstrani vse vrste vodnega kamna. Formula na rastlinski osnovi raztopi milne in ostale nadležne madeže. Čistilo je namenjeno za čiščenje tuš kabin, ploščic, kadi, pip in ostale opreme. Narejen je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ne vsebuje formaldehida,  klora, encimov in sintetičnih dišav. Enostavno na naraven način očistite površino do sijaja. Ne uporabljajte na marmorju in naravnem kamnu.

Namenjeno je za čiščenje vseh vrst talnih površin. Tla očisti temeljito in ne pušča madežev. Narejeno je na rastlinski osnovi, biorazgradljivo in prijazno do okolja. Čistilo ne zagotavlja le čistoče in sijaja, temveč tudi prijetno svežino v domu.

Čistilo vsebuje le naravne sestavine, ki učinkovito odstranijo vodni kamen in ostalo umazanijo.

Čistilo v celotni toaletni školjki učinkovito odstranjuje umazanijo, vodni in urinski kamen. Primerno je tudi za čiščenje pod robom. Narejeno je na rastlinski osnovi, je biorazgradljivo in prijazno do okolja. Ne vsebuje formaldehida, fosfatov, belil, amonijaka, sintetičnih dišav in encimov. Po čiščenju bo kopalnica dišala po svežem.


Neto količina:
500ml + 500ml + 500ml + 500ml + 500ml

Dodatne informacije

color

Srebrna

material

Aluminij

z razpršilko / brez razpršilke

z razpršilkami, brez razpršilk