Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.

Kopalnica je prostor, za katerega si želimo, da bi bil brezhibno čist v vsakem trenutku.

Večina ljudi ne mara čistiti kopalnice in stranišča. Vendar pa “navadni” madeži, ki so posledica vodnega kamna ali prahu, nič kaj ne prispevajo k lepemu videzu ali pozitivnem občutkom, povezanim z uporabo kopalnice. Zato je redna skrb za čistočo nujna – ne le zaradi našega zdravja, ampak tudi zaradi preprostega občutka udobja in svežine.

Zaradi vode, pare in ostale umazanije lahko v kopalnici zlahka nastanejo bakterije, glivice in neprijetne vonjave. Kopalnica je pa tudi okolje, ki je zelo vlažno in zato so odlični pogoji za razvoj plesni. Plesen se največkrat pojavi okoli banje, tuš kabine ali tuš zavese in na stropu kopalnice.

Poznamo 2 vrsti čiščenja:

– Površinsko (površno) čiščenje, ki ga opravimo vsak dan, ko očistimo morebitna razlitja ali poškropljeno ogledalo, umivalnik in straniščno školjko.

– Globinsko (konkretno) čiščenje opravimo vsaj enkrat na 14 dni, da preprečimo nastanek plesni in druge umazanije. Stranišča, umivalnike in druge najpogostejše uporabljene površine očistimo vsaj enkrat na teden.

Da pa se pri čiščenju izognemo vdihovanju strupenih kemikalij, začnimo z uporabo naravnih, okolju prijaznih čistil, ki so prijazna našemu zdravju (predvsem dihalom in koži) in so bolj primerna za zaprte prostore. Namreč najboljše čistilo je tisto, ki dobro očisti umazanije, hkrati pa ni nevarno za našo kožo in dihala.

Z našimi naravnimi čistili boste lahko očistili celotno kopalnico od tal do stropa (tuš kabino, banjo, umivalnik, wc školjko, omarice, tla, steklene površine,…) in na koncu bo prostor zasijal v vsej svoji lepoti.

čistilom za kopalnico enostavno odstranite vse vrste vodnega kamna in milnih madežev ter očistite površino do sijaja. Čistilo se uporablja za čiščenje tuš kabin, ploščic, kadi, pip in ostale opreme. Najprej pošpricajte vse pipe in pustite delovati nekaj minut, da vodni kamen “popusti” in bo potrebno manj “drgnjenja”. Čistila ne smete uporabljati na marmorju in naravnem kamnu.

Čistilo za wc školjko učinkovito odstranjuje umazanijo, vodni in urinski kamen. Primerno je tudi za čiščenje pod robom. Po nanosu čistilo pustite delovati nekaj minut in nato ščetkajte ter splaknite. Pri trdovratnejših madežih pustite delovati 5 -10 minut.

Čistilo za steklo in steklene površine odlično očisti in razmasti gladke površine, hitro se suši in ne pušča sledi. Uporablja se za čiščenje vseh zunanjih in notranjih steklenih površin (okna, ogledala, stekleno pohištvo,…) Pred uporabo sredstvo pretresite in nanesite neposredno na površino. Temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo in osušite do suhega. Če so madeži bolj trdovratni, pustite čistilo delovati 5 – 10 minut.

čistilom za tla lahko temeljito očistite vse vrste talnih površin. Za lesene površine uporabite razredčeno čistilo. V 4 L tople vode dodajte 50 mL čistila. V primeru trdovratnejše umazanije nanesite nerazredčeno čistilo neposredno na madež in ga očistite z gobico. Tla temeljito obrišite in očistite do suhega. Čistilo ne zagotavlja le čistoče in sijaja, temveč tudi prijetno svežino v domu.

Univerzalno čistilo učinkovito odstrani madeže s pralnih površin (omaric). Sredstvo dobro pretresite in nanesite neposredno na površino. Nato temeljito zdrgnite, obrišite z mokro krpo in osušite do suhega.